O nas

Podjetje OV RACE d.o.o. je orientirano na distribucijo/prodajo izdelkov povezanih z motoršportom, z najemom/vzdrževanjem/izdelavo tekmovalnih vozil ter šolanje novih voznikov ter sovoznkov.

Večletno aktivno udejstvovanje v tem športu, smo skupaj z znanjem in znanstvi združili v celoto, kjer si lahko s strokovnimi nasveti na enem mestu izberete vso varnostno opremo za tekmovalce in vozila, kot tudi posamezne komponente za izdelavo in nadgradnjo tekmovalnega vozila. Vse posamezne komponente vam s pomočjo strokovne ekipe tudi vgradimo, vzdržujemo in servisiramo. Omogočimo vam vstop v svet avtomobilizma s profesionalno ekipo, katera vas bo usmerjala in pripravljala za nove uspehe.

Strmenje k kvaliteti in strokovnosti nam je omogočilo pridobiti zastopstva svetovno znanih proizvajalcev opreme in delov za motoršport. Na področju bivše Jugoslavije zastopamo znamke: OMP Racing, Stilo, Alpinestars, Sparco, Adidas Motorsport, P1, Atech, HRX, Aliant, CL brakes, Endless, PFC, Tarox, Red Line Oils, Powerflex, Ohlins podvozja, Avon Motorsport, EvoCorse, Briad, Speedline, Arcasting, Minilite, Team Dynamics, Wolfrace, Varley Red Top, OBP, Nitron, Proflex, Protlum, Samsonas, SJ3P, Drenth, Sadev, Mechanix, Cat Cams, Kent Cams, Wossner, ARP, Goodridge,…

V kolikor vas zanima morebitno sodelovanje nam pišite na kontakni obrazec.

Kontaktirajte nas

Izpolnite kontaktni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko se zgodi, da zaradi naše odsotnosti in oddaljenosti (bez povezave interneta) dobite odgovor v roku 5-7 dni. Za zamudo se vam že v naprej opravičujemo.


OV RACE d.o.o.
Tržaška cesta 297
SI-1000 Ljubljana
Slovenija
031 633 300
info@ovrace.com

www.rally-shop.si
031 633 300
shop@rally-shop.si